مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 تیر 1399 ساعت 04:152020-07-05اقتصادي

بروکراسی اداری؛ مانع تکمیل 2 هتل بیمارستان کرمانشاه


معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه بااشاره به پیشرفت 80 تا 90 درصدی دو پروژه هتل بیمارستان در کرمانشاه، - ایسنا/کرمانشاه معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه بااشاره به پیشرفت 80 تا 90 درصدی دو پروژه هتل بیمارستان در کرمانشاه، گفت: تکمیل و تجهیز این دو پروژه مربوط به بخش خصوصی حدود 85 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بدنبال رفع بروکراسی اداری برای اعطای تسهیلات بانکی به آنها هستیم.

اصغر رشنو در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به وجود 371 کیلومتر مرز مشترک کرمانشاه با کشور عراق، اظهار کرد: هرساله تعداد زیادی از مردم استان های مجاور در عراق برای اهداف گوناگونی همچون انجام فعالیت های اقتصادی، گردشگری، درمان و.

از طریق مرزهای کرمانشاه وارد کشورمان می شوند.

وی تصریح کرد: متاسفانه علیرغم پتانسیل های زیادی که درحوزه های مختلف در استان داریم، کرمانشاه برای بسیاری از این مسافرین تنها یک معبر و نه یک مقصد است، برای همین در تلاشیم تا با همراهی سایر دستگاه های ذیربط بسترهایی را در استان فراهم کنیم تا کرمانشاه را به مقصدی برای گردشگران عراقی تبدیل کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بروکراسی اداری؛ مانع تکمیل 2 هتل بیمارستان کرمانشاه

بروکراسی اداری؛ مانع تکمیل 2 هتل بیمارستان کرمانشاه