مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 تیر 1399 ساعت 07:302020-07-02اجتماعي

اجباری شدن ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد


معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد اعلام کرد: از امروز(پنجشنبه 12 تیرماه) استفاده از ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد اجباری است.

- معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد اعلام کرد: از امروز(پنجشنبه 12 تیرماه) استفاده از ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد اجباری است.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: از ورود مسافران بدون ماسک به ناوگان قطارشهری و اتوبوسرانی جلوگیری می شود.

به گزارش جماران، خلیل الله کاظمی با اعلام اجباری شدن استفاده از ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، از امروز سختگیری در زمینه ورود مسافر بدون ماسک به ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد آغاز شده است.

وی ادامه داد: تاکنون ابلاغی در این خصوص نداشته ایم اما اقدامات سختگیرانه را تا اخذ مصوبات قانونی ادامه می دهیم.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر حدود 50 درصد استفاده از این ناوگان نسبت به روزهای عادی قبل از شیوع کرونا کاهش یافته و تا حد امکان پروتکل های بهداشتی نیز در آن رعایت می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجباری شدن ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد

اجباری شدن ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد