مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 تیر 1399 ساعت 04:452020-07-02اقتصادي

جریمه 83 میلیارد ریالی شرکت متخلف گران فروشی در یاسوج


مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد جریمه 83 میلیارد ریالی شرکت متخلف گران فروشی در یاسوج خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، براتعلی صالحی پیش از ظهر پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: شرکت متخلف به اتهام گران فروشی، تقلب، کم فروشی، در یاسوج 83 میلیارد ریال جریمه شد.

صالحی با اشاره به جزییات پرونده، تصریح کرد: با توجه به شکواییه شاکی خصوصی مبنی بر اینکه یک شرکت خدماتی تجهیز ساختمان مرتکب تخلفات عدیده ای از قبیل گران فروشی، تقلب، کم فروشی گردیده، پس از وصول گزارش از سازمان صمت به این مرجع رسیدگی انجام گرفت.

وی اظهار داشت: پس از انجام بررسی های لازم و اخذ نظریه کارشناسان مرتبط و ملاحظه فاکتورهای ارائه شده تخلف آن شرکت محرز، و شرکت مزبور را علاوه بر استرداد مبلغ 33 میلیارد و 529 میلیون ریال در حق شاکی محکوم شد.

صالحی خاطرنشان کرد: همچنین متخلف به پرداخت پنجاه میلیارد ریال نیز در حق صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران محکوم شد که هر رای صادره به جهت طرح در شعبه تجدید نظر، قطعی و لازم الاجرا ست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جریمه 83 میلیارد ریالی شرکت متخلف گران فروشی در یاسوج

جریمه 83 میلیارد ریالی شرکت متخلف گران فروشی در یاسوج