مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 تیر 1399 ساعت 07:252020-07-01سياسي

باید مهارت «زندگی کردن» را به دانش آموزان یاد دهیم


استاد روان شناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه باید به فرزندان و دانش آموزان گوش دادن و زندگی کردن را یاد دهیم، گفت: بسیاری دروس باید جای خود را به مهارت زندگی بدهند.

- به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس علی اصغر احمدی ،استاد روان شناسی دانشگاه تهران در نشست علمی و تخصصی تبیین ابعاد جامعه شناسی روانشناختی و تربیتی خشونت خانگی و ارائه راهکارهای تربیتی اظهار داشت: مهمترین مشکل خانواده ها در برقراری ارتباط با اعضای خانواده است.

وی ادامه داد: امروز شاهد هستیم والدین فرزندان خود را در ک نمی کنند و  این درک نکردن بخاطر عدم شناخت بین والدین و فرزندان است.

استاد روان شناسی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه تقریبا این مشکل و عدم درک در همه خانواده ها وجود دارد،افزود:حاصل این اختلالات ارتباطی ایجاد و رشد کردن خشونت و خشم و پرخاشگری می شود.

احمدی با اشاره به اینکه تمام آسیب های که فرد می بیند در خانه اتفاق می افتد،افزود: خشونت روانی بسیار آسیب زاست.

وی اضافه کرد: خشونت بخشی از ایجاد آسیب در ارتباط است.

باید مهارت گوش دادن را به فرزندان آموزش دهیم.

استاد روانشناسی دانشگاه تهران  یادآور شد: با نشان دادن خشونت می توانیم خشونت را پرورش دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید مهارت «زندگی کردن» را به دانش آموزان یاد دهیم

باید مهارت «زندگی کردن» را به دانش آموزان یاد دهیم