مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 تیر 1399 ساعت 06:052020-07-01سياسي

سی سخت ظرفیت تبدیل شدن به قطب گرشگری جنوب کشور را دارد

سی سخت ظرفیت تبدیل شدن به قطب گرشگری جنوب کشور را دارد

نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: سی سخت ظرفیت تبدیل شدن به قطب گرشگری جنوب کشور را دارد.

- مهدی روشنفکر در نشست شورای اداری شهرستان دنا و دیدار با مردم شهر سی سخت افزود: انقلاب زنده است، مردم در صحنه حضور دارند، کسانی که می گویند مردم بریده اند در حقیقت خود از انقلاب بریده اند.

وی با تاکید بر اینکه تشییع باشکوه و تاریخی سردار سلیمانی درحقیقت رفراندم انقلابی گری و ولایتمداری ملت ایران بود، تصریح کرد: مردم از اسلام خسته نمی شوند، از انقلاب جدا نشده اند بلکه مدیران ناکارآمد هستند که حوصله مردم را سر برده اند.

نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز تورم، کوچک شدن سفره مردم، بی برنامگی و عدم نظارت، مردم را نگران کرده و باید دست به دست هم داد و مشکلات را حل کرد زیرا هیچ مشکل حل نشدنی در کشور نداریم و همه مشکلات به دست مردم قابل حل است.

روشنفکر بیان کرد: انقلاب از نفس نیوفتاده بلکه برخی انقلابیون بریده از مردم مدت هاست که نفس بریده اند و با آدرس های غلط نسخه تسلیم می پیچند و امروز روی اتکا به درون و تکیه به توان جوانان داخلی و برنامه ریزی و تلاش شبانه روزی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سی سخت ظرفیت تبدیل شدن به قطب گرشگری جنوب کشور را دارد

سی سخت ظرفیت تبدیل شدن به قطب گرشگری جنوب کشور را دارد