مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 تیر 1399 ساعت 05:202020-07-01اقتصادي

جلوگیری از چهار هزار و 600 مورد تخلف شهری در بندرعباس


مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری بندرعباس گفت: در سه ماهه نخست امسال از چهار هزار و 600 مورد تخلف ساختمانی و سد معابر در این شهر جلوگیری شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، رضا خوشبخت افزود: حضور به موقع نیروهای این مجموعه در صحنه تخلف موجب شد تا در این مدت از سه هزار 97 مورد سد معبر فروشندگان و هزار و 508 مورد ساخت و ساز بدون مجوز سودجویان ممانعت شود.

وی اضافه کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز، سد معابر خودروهای میوه فروش، فعالیت نامنظم دست فروشان و مغازه داران از مهمترین تخلف های حوزه شهری است.

مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری بندرعباس با تاکید بر حفظ حقوق شهروندان و سلامت و زیبایی شهر بیان داشت: با هرگونه تفکیک بدون مجوز زمین، تغییر خود سرانه افراد در کاربری واحدهای مسکونی و تجاری، دیوار کشی و تصرف کوچه براساس قانون برخورد می شود.

به گفته رضا خوشبخت، گشت های پیشگیری و رفع تخلف شهری شهرداری بندرعباس بصورت ویژه در تمام نقاط شهر بر ساخت و سازها و فعالیت شهروندان نظارت مستقیم دارند و در صورت مشاهده تخلف از آن جلوگیری می کنند.

این مقام مسئول همچنین از شهروندان به عنوان حامیان حافظان شهر قدردانی کرد و افزود: ارتباط مؤثر مردم با سامانه 137 شهرداری بندرعباس باعث شده تا بخشی از تخلف های صورت گرفته در شهر به موقع شناسایی و رفع شو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلوگیری از چهار هزار و 600 مورد تخلف شهری در بندرعباس

جلوگیری از چهار هزار و 600 مورد تخلف شهری در بندرعباس