مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 تیر 1399 ساعت 17:052020-06-30اقتصادي

صادرات 498 میلیون دلار کالا از مرزهای کرمانشاه


ناظر گمرکات استان کرمانشاه از کاهش 18 درصدی ارزش صادرات کرمانشاه در سه ماهه امسال خبر داد.

- ایسنا/کرمانشاه ناظر گمرکات استان کرمانشاه از کاهش 18 درصدی ارزش صادرات کرمانشاه در سه ماهه امسال خبر داد.

خلیل حیدری در کارگروه توسعه صادرات استان کرمانشاه که عصر امروز (10 تیر) برگزار شد، با بیان اینکه در سه ماهه امسال 498 میلیون و 674 هزار دلار کالا از مرزهای استان کرمانشاه صادر شده، افزود: وزن کالاهای صادراتی نیز یک میلیون و 256 هزار تن بوده است.

وی ادامه داد: صادرات سه ماهه امسال استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی هشت درصد و از نظر ارزشی 18 درصد کاهش داشته است.

ناظر گمرکات استان کرمانشاه شیوع کرونا و بسته شدن برخی از مرزهای استان را عاملی برای کاهش صادرات دانست و یادآور شد: بخشی از کاهش ارزش صادرات نیز مربوط به اصلاح ارزش پایه کالاهای صادراتی بوده است.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر هر سال بخش عمده صادرات کالاها مربوط به محصولات کشاورزی بود که عمدتا نیز از مرز خسروی به عراق صادر می شد و اوج صادرات این محصولات را نیز از تیرماه تا پایان مهر و معادل روزانه 300 تا 400 کامیون داشتیم، اما اکنون به دلیل شرایط کرونا این مرز از سوی طرف عراقی بسته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صادرات 498 میلیون دلار کالا از مرزهای کرمانشاه

صادرات 498 میلیون دلار کالا از مرزهای کرمانشاه