مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 تیر 1399 ساعت 14:002020-06-29بين الملل

سعودی هم خواستار تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران شد


وزیر مشاور دولت سعودی در نشست خبری مشترک با «برایان هوک»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شد که جامعه جهانی باید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کند.

- وزیر مشاور دولت سعودی در نشست خبری مشترک با برایان هوک ، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شد که جامعه جهانی باید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کند.

به گزارش جماران؛ وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه در اظهاراتی بی اساس خواستار تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران شد.

به نقل از خبرگزاری روسیا الیوم، عادل الجبیر ، وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، امروز - دوشنبه- در اظهاراتی بی اساس خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران شد.

وی در نشست خبری مشترک با برایان هوک ، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مدعی شد که جامعه جهانی باید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کند.

الجبیر در این نشست خبری مدعی شد که عدم تمدید تحریم تسلیحاتی ایران سبب می شود که تهران بتواند به نیروهای خود در منطقه سلاح بفرستد.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که عربستان با پشتیبانی مالی و تسلیحاتی از معارضان در یمن، سال هاست به عنوان عامل جنایت های صورت گرفته علیه غیرنظامیان در این کشور شناخته می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سعودی هم خواستار تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران شد

سعودی هم خواستار تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران شد