مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 تیر 1399 ساعت 06:452020-06-29سياسي

مشکل کمبود آب شرب منطقه سرفیروز آباد تا 2 هفته آینده مرتفع می شود


کرمانشاه_ مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه گفت: مشکل کمبود آب شرب منطقه سرفیروز آباد در صورت تحقق همکاری های مورد نیاز تا 2 هفته آینده مرتفع می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا کاکاوند امروز دوشنبه در حاشیه بازدید نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی از روستاهای منطقه سرفیروز آباد گفت: این مجتمع که تعداد 54 روستا را شامل می شود در بحث آب شرب مشکلاتی را دارند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه افزود: از نظر تأمین آب برای این منطقه مشکلی نداریم اما در توزیع آب منطقه مشکلاتی وجود دارد که مهمترین آن استفاده بی رویه و برداشت های غیر مجاز از آب از طرف روستاهای بالادست است.

کاکاوند گفت: به دلیل عدم کنتور گذاری در این روستاها برداشت های غیر مجاز از آب شرب جهت آبیاری باغات و مزارع می شود و متأسفانه جهت آبرسانی به دیگر روستاها همکاری نمی کنند.

وی نوسانات برق این منطقه را نیز از دیگر عوامل و مشکلات جهت آبرسانی دانست و بیان داشت: با توجه به اینکه 4 مرحله پمپاژ گردش آب را از آخرین روستا داریم که متأسفانه با هر قطعی برق چند روزی طول می کشد که این ارتباط آب دوباره برقرار شود.

کاکاوند افزود: امروز طی تصمیماتی که گرفته شد قرار است بخشدار منطقه و نیروی انتظامی به یاری نیروهای ما بیایند و از روستای اول شروع به کنتور گذاری کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکل کمبود آب شرب منطقه سرفیروز آباد تا 2 هفته آینده مرتفع می شود

مشکل کمبود آب شرب منطقه سرفیروز آباد تا 2 هفته آینده مرتفع می شود