مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 تیر 1399 ساعت 04:152020-06-29حوادث

پیکر 3 فعال محیط زیست دیشب تدفین شدند/ آتش سوزی همچنان ادامه دارد


ضمن تایید خبر جان باختن  3 تن از فعالان محیط زیست (مختار خندانی، بلال امینی، یاسین سلیمی) در حین مهار آتش سوزی مناطق حفاظت شده پاوه گفت: - ضمن تایید خبر جان باختن  3 تن از فعالان محیط زیست (مختار خندانی، بلال امینی، یاسین سلیمی) در حین مهار آتش سوزی مناطق حفاظت شده پاوه گفت: جان باختگان دیشب تدفین شدند.

فریدون یاوری مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار مهر جان باختن 3 تن از فعالان محیط زیست (مختار خندانی، بلال امینی، یاسین سلیمی) را در حین اطفا حریق آتش در منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل پاوه تایید کرد و گفت: این سه نفر دیشب در سه نقطه کوهستانی پیدا شدند و با انتقال به شهرستان پاوه تدفین شدند.

وی در خصوص علت جام باختن این سه تن توضیح داد: هنوز اطلاعات در این زمینه متقن نیست، اما با توجه به گزارش دیگر نیروهای محلی حاضر در این مناطق وزش باد شدید و پوشش گیاهی متراکم در این مناطق صعب العبور باعث شده که این سه نفر در نقاط مختلف در محاصره آتش قرار بگیرند.

یاوری از ادامه روند آتش سوزی در این منطقه حفاظت شده خبر داد و گفت: با وجود این اتفاق ناگوار نیروهی مردمی و محیط بانان همچنان در محل مشغول مهار آتش هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیکر 3 فعال محیط زیست دیشب تدفین شدند/ آتش سوزی همچنان ادامه دارد

پیکر 3 فعال محیط زیست دیشب تدفین شدند/ آتش سوزی همچنان ادامه دارد