مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1399 ساعت 14:152020-06-27اقتصادي

بازار کهگیلویه و بویراحمد از افزایش 39 درصدی قیمت مرغ تا دلایل گرانی برنج هندی


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه تابع ستاد کشوری تنظیم بازار هستیم از افزایش 39 درصدی مرغ خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سالار حسین پور در نشست ستاد تنظیم بازار که با حضور نماینده ولی فقیه و استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد با اشاره به ذخیره کالاهای اساسی در استان گفت: 59 هزار تن ذخیره گندم استان است و مصرف استان 62 هزار تومان است که مصرف ماهانه استان 6 هزار تن است که تفاوت ذخیره و مصرف به این دلیل بوده که 6 تن ذخیره سازی از قبل بوده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افزایش قیمت برنج 10 کیلویی وارداتی گفت: قیمت برنج در استان 165 هزار تومان است افزایش قیمت به این دلیل بوده که ارز دولتی حذف شده و براساس سیاست کلان و تنظیم بازار ارزی که تخصیص داده می شود ارز نیمایی است.

وی در خصوص افزایش قیمت شکر گفت: استان هایی که کارخانجات شکر دارند پاسخ دیگر استان ها را نمی دهند و افزایش قیمت شکر به این دلیل بوده است.

این مسوول عنوان کرد: قیمت تخم مرغ را همان عواملی که موجب افزایش قیمت مرغ بوده افزایش داده که قیمت هر کیلو تخم مرغ 16 هزار تومان است.

حسین پور به وضعیت مرغ هم اشاره داشت و گفت: قیمت مرغ از 12 هزار و 700 به 17 هزار و 700 افزایش داشته و شاهد افزایش 39 درصدی قیم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازار کهگیلویه و بویراحمد از افزایش 39 درصدی قیمت مرغ تا دلایل گرانی برنج هندی

بازار کهگیلویه و بویراحمد از افزایش 39 درصدی قیمت مرغ تا دلایل گرانی برنج هندی