مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1399 ساعت 11:552020-06-27اقتصادي

شکاف های 80 کیلومتری نیشابور در نزدیکی ریل راه آهن


به دلیل خشکسالی های 30 سال گذشته و برداشت های بی رویه از سفره های زیر زمینی، اکنون شاهد نشست دشت نیشابور و ایجاد شکاف هایی با طول 80 کیلومتر در این شهرستان هستیم که این شکاف ها خطوط زیربنایی نفت و گاز را نیز قطع کرده و در برخی .

- ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور منابع آب نیشابور گفت: به دلیل خشکسالی های 30 سال گذشته و برداشت های بی رویه از سفره های زیر زمینی، اکنون شاهد نشست دشت نیشابور و ایجاد شکاف هایی با طول 80 کیلومتر در این شهرستان هستیم که این شکاف ها خطوط زیربنایی نفت و گاز را نیز قطع کرده و در برخی قسمت ها نزدیک به ریل راه آهن شده اند.

سعید خجسته‎پور در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه در بین 37 دشت استان، دشت نیشابور بیشترین کسری مخزن را دارد، از نمایان شدن تمام آثار شوم ناشی از اضافه برداشت آب در دشت نیشابور خبر داد و افزود: افت سطح آب چاه ها، ایجاد شکاف و نشست دشت، شور شدن آب و کاهش ظرفیت آبگیری آبخوان از آثار شوم برداشت بی رویه آب در دشت نیشابور است.

وی ادامه داد: شور شدن آب ها نه تنها در محدوده قسمت های مرکزی نسبت به دهه قبل افزایش چشمگیری داشته بلکه شاهد افت زمین و ایجاد شکاف هایی با بیش از 80 کیلومتر و عمق 50 متر در دشت نیشابور هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شکاف های 80 کیلومتری نیشابور در نزدیکی ریل راه آهن

شکاف های 80 کیلومتری نیشابور در نزدیکی ریل راه آهن