مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 تیر 1399 ساعت 09:152020-06-23اقتصادي

ایجاد باغ 14 هزارمتری در جنوب پایتخت


شهردار منطقه 17 تهران از افزوده شدن سرانه فضای سبز در جنوب پایتخت با ایجاد باغ 14 هزارمتری از طریق خرید دو ملک خبر داد.

-  محمود کلهری شهردار منطقه 17 تهران در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره افزایش سرانه فضای سبز در جنوب پایتخت اظهارداشت: امسال با خرید دو ملک در این منطقه به سرانه فضای سبز جنوب پایتخت افزوده شد که اعتبار خرید این املاک برای حفظ سرانه فضای سبز با پیگیری های صورت گرفته از سوی کمیسیون باغات تهیه شد.

وی افزود: این باغ 14 هزار متر وسعت دارد و باغ سبزی نام گذاری شده است.

شهردار منطقه 17 تهران درباره نگهداشت فضای سبز پایتخت افزود: اگر 500 درخت آلوده در سطح شهر باشد هزینه نگهداشت این درختان عملا به صرفه و صلاح شهرداری نیست.

بنابراین با حمایت از مجموعه کلینیک گل و گیاه در تلاشیم با رفع آفات و حفظ سلامت درختان، از هدر رفت منابع پیشگیری و سلامت شهروندان هم حفظ شود.

وی در مورد جمع آوری و جابه جایی تیرهای برق فرسوده در سطح محلات جنوب تهران گفت: یکی از اقدامات خوب توافق با اداره برق رودکی برای جمع آوری تیرهای برق فرسوده تا شهریور امسال است و مذاکرات خوبی در این راستا حاصل شده است.

انتهای پیام/   گزارش هایی از تغییر کاربری باغات طرشت وجود دارد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد باغ 14 هزارمتری در جنوب پایتخت

ایجاد باغ 14 هزارمتری در جنوب پایتخت