مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 تیر 1399 ساعت 08:252020-06-23بين الملل

معلم: رفتار آمریکا تغییر نکرده/قانون سزار، قانون ناامیدان است/ایران، سوریه را تنها نمی گذارد


وزیر خارجه سوریه با بیان این که باید از قانون سزار به عنوان فرصتی برای تحقق خودکفایی استفاده کرد، از آغاز اقداماتی برای مقابله با تحریم های آمریکا خبر داد.

- معلم: رفتار آمریکا تغییر نکرده/قانون سزار، قانون "ناامیدان" است/ایران، سوریه را تنها نمی گذارد وزیر خارجه سوریه با بیان این که باید از قانون سزار به عنوان فرصتی برای تحقق خودکفایی استفاده کرد، از آغاز اقداماتی برای مقابله با تحریم های آمریکا خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، ولید معلم، وزیر خارجه سوریه امروز (سه شنبه) در کنفرانس مطبوعاتی اظهار کرد: اظهارات جیمز جفری (نماینده ویژه دولت آمریکا در امور سوریه) و مایک پامپئو (وزیر خارجه آمریکا) درباره قانون سزار را دنبال کردم آنها گروه سرود دروغ گویان هستند.

معلم درباره قانون سزار گفت: در واقع این قانون طرحی برای هدف قرار دادن معیشت شهروندان سوری و گشودن دری برای بازگشت تروریسم همانند سال 2011 است.

قانون سزار را کم اهمیت نمی دانم اما ما ده ها سال است به تعامل با تحریم ها عادت کرده ایم.

او افزود: باید برای تبدیل قانون سزار به فرصتی برای تحقق خودکفایی و گسترش همکاری ها با همپیمانان تلاش کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معلم: رفتار آمریکا تغییر نکرده/قانون سزار، قانون ناامیدان است/ایران، سوریه را تنها نمی گذارد

معلم: رفتار آمریکا تغییر نکرده/قانون سزار، قانون ناامیدان است/ایران، سوریه را تنها نمی گذارد