مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1399 ساعت 23:152020-06-22اقتصادي

از صف انتظار برقی شدن 8 هزار حلقه چاه آب تا ثبت 5 هزار حلقه چاه در گلستان


به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، برقی کردن چاه های آب کشاورزی یکی از راهکارهای دولت برای کاهش مصرف سوخت و کاهش هزینه و آرامش کشاورزان است.

از سال گذشته تاکنون 5 هزار حلقه چاه آب کشاورزی در استان گلستان در لیست برقی شدن قرار گرفتند برای آنکه مشکل کشاورز کمتر شود باید سرمایه گذارانی در این عرصه وارد شوند.

*سالانه به 8 هزار لیتر آب نیاز داریم که باید مابقی آن را به صورت آزاد تهیه کنیم برای تهیه گزارش به روستای هاشم آباد شهرستان گرگان آمدیم تا از نزدیک مشکلات کشاورزان این منطقه را جویا شویم یدالله یوسفی یکی از کشاورزان پیشکسوت منطقه شولته روستای هاشم آباد شهرستان گرگان است که از گذشته دور تاکنون مشغول کشاورزی است و در گفت و گو با خبرنگار فارس در گرگان گفت: کشاورزی جزو میراث پدری ما است و من هم شغل پدرم را ادامه می دهم.

این کشاورز زحمتکش ادامه داد: هفت هکتار زمین کشاورزی در منطقه شولته دارم و از اول عمرم تاکنون در این زمین عرق ریختم و کشاورزی کردم متاسفانه این منطقه مشکلات زیادی برای کشاورزی دارد ما در این منطقه مشکل برق و آب داریم.

این پیرمرد زحمتکش در حالی که انگشت اشاره خود را به سمت چاه آب نشان می داد در گفت و گو با خبرنگار فارس در گرگان گفت: این چاه بزرگی که در مزرعه می بینید سالانه 3 هزار الی 3 هزار و 500 لیتر آب به آن تعلق م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از صف انتظار برقی شدن 8 هزار حلقه چاه آب تا ثبت 5 هزار حلقه چاه در گلستان

از صف انتظار برقی شدن 8 هزار حلقه چاه آب تا ثبت 5 هزار حلقه چاه در گلستان