مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1399 ساعت 03:452020-06-22سياسي

تحکیم روابط محور گفت وگوی نخست وزیران ازبکستان و قرقیزستان


«عبدالله عارف اف» نخست وزیر ازبکستان و «کوباتبک باران اف» نخست وزیر قرقیزستان در گفت وگوی تلفنی بر تحکیم بیش از پیش همکاری های دوجانبه تاکید کردند.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکن، عبدالله عارف اف نخست وزیر ازبکستان و کوباتبک باران اف نخست وزیر قرقیزستان در یک گفت وگوی تلفنی بر تحکیم بیش از پیش همکاری های دوجانبه تاکید کردند.

عارف اف نخست وزیر ازبکستان انتصاب کوباتبک باران اف به مقام نخست وزیری را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که با انتصاب وی روابط ازبکستان و قرقیزستان سیر جدیدی پیدا کند و همکاری های دوجانبه بیش از پیش تحکیم یابد.

  طرفین در مورد برگزاری نزدیک نشست کمیسیون مشترک بین دولتی در همکاری های دوجانبه به توافق رسیدند.

آخرین نشست هیئت های نخست وزیری ازبکستان و قرقیزستان به سرپرستی نخست وزیران دو کشور در ماه آگوست سال 2019 میلادی در شهر بیشکک برگزار شده است.

  پیش از این نخست وزیر ازبکستان پیام تبریکی به کوباتبک باران اف بابت تعیین وی به سمت نخست وزیر قرقیزستان ارسال کرده است.

هم اکنون ازبکستان و قرقیزستان در زمینه های مختلف به ویژه در زمینه های اقتصادی و بازرگانی بیش از پیش همکاری می کنند.

مبادلات بازرگانی بین ازبکستان و قرقیزستان در سال 2019 میلادی به 500 میلیون دلار رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تحکیم روابط محور گفت وگوی نخست وزیران ازبکستان و قرقیزستان

تحکیم روابط محور گفت وگوی نخست وزیران ازبکستان و قرقیزستان