مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 تیر 1399 ساعت 15:552020-06-21سياسي

ظریف: دولت افغانستان مراقبت بیشتری در جهت ممانعت از فعالیت های مخرب بدخواهان روابط انجام دهد


وزیر خارجه در دیدار اتمر هجمه رسانه ای و تحرکات اخیر علیه ایران را در راستای مخدوش کردن همکاری های دو کشور خواند و ابراز امیدواری کرد دولت افغانستان مراقبت بیشتری در جهت ممانعت از فعالیت های مخرب بدخواهان روابط انجام دهد.

- به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمد حنیف اتمر سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان پیش از ظهر امروز (یکشنبه) اول تیر ماه در رأس هیأتی بلندپایه مرکب از 45 نفر از مقامات عالیرتبه دولت افغانستان جهت دیدار رسمی دو روزه وارد تهران شد.

   اتمر و هیات همراه در بدو ورود  با وزیر امور خارجه کشورمان و جمعی از مقامات ارشد کشوری ملاقات و در ضیافت ناهار رسمی به میزبانی ظریف شرکت کردند.

در این ملاقات طرفین مسائل مختلف روابط دوجانبه و موضوعات منطقه ای و جهانی را مرور کرده و با تکیه بر روابط گسترده و دوستی عمیق دو ملت، اراده خود برای گسترش و تحکیم روابط دو جانبه را مورد تاکید قرار دادند.

   *تحصیل رایگان بیش از 520 هزار دانش آموز افغان در مدارس ایران/پذیرش بیش از  22 هزار دانشجوی افغان در دانشگاه های ایران  در این ملاقات ظریف حمایت های مردم و دولت ایران از مردم افغانستان در سال های جهاد علیرغم مشکلات  و کمبودهای ناشی از تحریم های خارجی علیه مردم ایران، میزبانی از بیش از سه میلیون نفر از اتباع افغ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظریف: دولت افغانستان مراقبت بیشتری در جهت ممانعت از فعالیت های مخرب بدخواهان روابط انجام دهد

ظریف: دولت افغانستان مراقبت بیشتری در جهت ممانعت از فعالیت های مخرب بدخواهان روابط انجام دهد