مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 تیر 1399 ساعت 14:452020-06-21سياسي

رضایی: قوانین و برنامه های اجرایی ما تناسبی با آرمان های انقلاب و خواسته های ملت ایران ندارد


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «اگر ماهواره را در کنار پراید بگذاریم، می توانیم تصویر روشنی از دو نوع حکم روایی در کشور باشیم»، اظهار کرد: - دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر ماهواره را در کنار پراید بگذاریم، می توانیم تصویر روشنی از دو نوع حکم روایی در کشور باشیم ، اظهار کرد: در جبهه استقلال و امنیت حکمروایی انقلابی وجود دارد، اما در جبهه اقتصاد و معیشت نوعی حکمروایی دیگری وجود دارد.

به گزارش ایسنا، سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر یکشنبه در سومین آیین ملی بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی که به مناسبت سالروز شهادت مصطفی چمران و روز بسیج اساتید در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، با بیان اینکه شهید چمران یار فراموش نشدنی روزهای مظلومیت ملت بزرگ ایران است ، خاطرنشان کرد: ملتها با نمادها و اسطوره های خود شناخته می شوند و بنا به تعبیری، نمادها شناسنامه ملت ها هستند و معمولا ملت ها جمعی را انتخاب می کنند و از طریق آنها خود را به دنیا معرفی می کنند.

وی با تاکید بر اینکه نمادها قله های معنوی ای هستند که به جامعه اعتماد به نفس و نشاط و پویایی می دهند و ملت ها انتظار دارند این قله ها بارها تکرار شود، افزود: اینکه دانشگاهیان عزیز ما دکتر چمران را به عنوان نمادی از استاد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رضایی: قوانین و برنامه های اجرایی ما تناسبی با آرمان های انقلاب و خواسته های ملت ایران ندارد

رضایی: قوانین و برنامه های اجرایی ما تناسبی با آرمان های انقلاب و خواسته های ملت ایران ندارد