مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 خرداد 1399 ساعت 10:552020-06-18بين الملل

رویترز: عربستان اصلاح توافقنامه ریاض را پیشنهاد کرد


خبرگزاری رویترز گزارش داد، عربستان چارچوب جدیدی را برای پایان یافتن اختلافات مستمر در جنوب یمن میان دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب پیشنهاد کرده است.

- خبرگزاری رویترز گزارش داد، عربستان چارچوب جدیدی را برای پایان یافتن اختلافات مستمر در جنوب یمن میان دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب پیشنهاد کرده است.

به گزارش ایسنا، این خبرگزاری امروز (پنج شنبه) به نقل از سه منبع آگاه از آخرین تحولات در جنوب یمن اعلام کرد، عربستان پیشنهاد جدیدی را برای اجرای توافقنامه ریاض که نوامبر گذشته درباره تقسیم قدرت در جنوب یمن به امضا رسیده بود و نیز حل مشکلات در اجرای آن ارائه کرد.

طبق گزارش رویترز در این پیشنهاد جدید اجرای آتش بس در استان أبین و لغو حالت فوق العاده از سوی شورای انتقالی مطرح شد.

پس از آن، عبد ربه منصور هادی، رییس جمهوری دولت مستعفی یمن یک استاندار و مسؤول امنیت استان عدن را تعیین خواهد کرد، او همچنین نخست وزیری را برای تشکیل کابینه ای با مشارکت شورای انتقالی جنوب انتخاب خواهد کرد.

پس از آن شورای انتقالی نیروهای خود را از عدن بیرون برده و آنها را در أبین دوباره مستقر می کند تا در ادامه کابینه تشکیل شود.

این منابع اظهار کردند، شورای انتقالی که امارات از آن حمایت نظامی می کند، در درگیری خود با دولت هادی به دنبال آن است کابینه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رویترز: عربستان اصلاح توافقنامه ریاض را پیشنهاد کرد

رویترز: عربستان اصلاح توافقنامه ریاض را پیشنهاد کرد