مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 خرداد 1399 ساعت 10:552020-06-15اقتصادي

رفع مشکل افت فشار آب روستاهای آبدانان با احداث ایستگاه پمپاژ


به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، نورالله تیموری مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان ایلام ظهر امروز در بازدید از تاسیسات آبرسانی سراب و ایستگاه پمپاژ آبدانان با اشاره به اقدامات انجام شده شرکت آب و فاضلاب در جهت مدیریت و تامین آب شرب این شهرستان، گفت: برای احداث ایستگاه پمپاژ آبدانان حدود 25 میلیارد ریال هزینه شده است که با بهره گیری از این ایستگاه مشکل افت فشار این شهر و تعدادی از روستاهای تابعه حل خواهد شد.

وی افزود: مشکل افت فشار آب در منطقه شهید رجایی شهر آبدانان با استفاده از چاه آب روستای گند آب و اجرای سه کیلومتر خط انتقال موضوع حل خواهد شد.

  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اظهار کرد: شرکت های خدمات رسان مانند آب و فاضلاب در هر شرایطی چه اعتبار باشد و چه نباشد باید به فعالیت های خود ادامه دهند و برای تسریع در کار اتمام پروژه های آبرسانی در این شهر مساعدت و همکاری در زمینه افزایش اعتبارات لازم است.

تلاش برای کمترین چالش در تامین آب وی در ادامه  با بیان اینکه تلاش مجموعه شرکت بر خدمات رسانی مناسب به مشترکین و تابستان است، تصریح کرد: باید با ارائه برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت و همفکری و همکاری تمامی واحدها، تابستان پیش رو را با کمترین چالش در تامین آب سپری کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع مشکل افت فشار آب روستاهای آبدانان با احداث ایستگاه پمپاژ

رفع مشکل افت فشار آب روستاهای آبدانان با احداث ایستگاه پمپاژ