مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1399 ساعت 08:052020-06-14اقتصادي

145 میلیارد معوقه شرکت برق تبریز/تلاش برای عدم قطعی ها در تابستان


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز میزان معوقات این شرکت را 145 میلیارد تومان عنوان کرده و گفت: حدود 45 میلیارد از این میزان مربوط به مشترکان خانگی و تجاری می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عادل کاظمی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: تعداد مشترکین شهری و روستایی شرکت برق تبریز حدود یک میلیون و 13 هزار بوده که سه شهرستان و 9 شهر را شامل می شود و همچنین تعداد روستاهای برق دار تحت پوشش این شرکت نیز 146 مورد است.

وی طول شبکه توزیع این شرکت را 9 هزار و 444 کیلومتر دانسته و گفت: شهرک های صنعتی مهم و حساس استان زیر مجموعه این شرکت بوده و حدود 29 درصد مصرف مشترکین مربوط به بخش صنعت و معدن می شود.

کاظمی ادامه داد: سال گذشته، 180 میلیارد تومان پروژه زیرساختی در این شرکت تعریف شده بود که 120 میلیارد از پروژه ها در پایان سال خاتمه یافت.

وی همچنین از تعریف هزار و 263 پروژه با اعتبار 102 میلیارد تومانی از ابتدای امسال خبر داد و گفت: 23 میلیارد تومان از این پروژه ها، در حال خاتمه است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز ادامه داد: البته با نزدیک شدن به پایان سال، تعداد پروژه های تعریف شده افزایش یافته که پیش بینی می شود به دو برابر تعداد موجود برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

145 میلیارد معوقه شرکت برق تبریز/تلاش برای عدم قطعی ها در تابستان

145 میلیارد معوقه شرکت برق تبریز/تلاش برای عدم قطعی ها در تابستان