مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1399 ساعت 04:252020-06-14اقتصادي

برداشت 6800 تن سیر خشک در سطح 400 هکتار در شهرستان آذرشهر


مدیر جهادکشاورزی شهرستان آذرشهر از برداشت 6800 تن سیر خشک در سطح 400 هکتار در شهرستان آذرشهر خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهادکشاورزی شهرستان آذرشهر از برداشت 6800 تن سیر خشک در سطح 400 هکتار در شهرستان آذرشهر خبر داد.

مجید حسنی با اعلام این مطلب گفت: در شهرستان آذرشهر سطح زیر کشت سیر 400 هکتار بوده و مقدار تولید سیر شهرستان آذرشهر به تفکیک تولید سیر علفی در هر هکتار 50 تن و تولید سیر خشک در هر هکتار 17-16 تن در هکتار می باشد.

وی افزود: علاوه برسطح زیرکشت بالا در شهرستان، شهر تیمورلو به عنوان مرکز بازار خرید و فروش سیر بوده و از شهرستان ها و استان های همجوار ازجمله عجب شیر، بناب و استان آذریایجان غربی(شاهین دژ) استان اردبیل(پارس آباد مغان) داد و ستد سیر انجام می گیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، حسنی با بیان اینکه روزانه بالغ بر1000 تن سیر خرید وفروش می شود اظهار داشت: نیاز است که سرمایه گذاران نسبت به احداث سردخانه جهت نگهداری و نیز در جهت صنایع تبدیلی سیر در شهرستان و بسته بندی صحیح و اصولی جهت صادرات این محصول پر ارزش و ارز آور اقدامات لازم را انجام دهند که در نهایت موجب بهبود وضع معیشتی و ارتقاء درآمد بهره برداران زحمت کش می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت 6800 تن سیر خشک در سطح 400 هکتار در شهرستان آذرشهر

برداشت 6800 تن سیر خشک در سطح 400 هکتار در شهرستان آذرشهر