مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1399 ساعت 11:552020-06-13اقتصادي

370 کیلومتر از راه های ایلام بهسازی و روکش آسفالت می شود


مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام با اشاره به اینکه 370 کیلومتر از راه های ایلام بهسازی و روکش آسفالت می شود، افزود: توسعه راه های استان برای اربعین در دستور کار است.

- نورالله دلخواه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان ایلام به عنوان دروازه عتبات عالیات در کشور شناخته می شود و توسعه و بهسازی راه های منتهی به مرز مهران در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه تمامی راه های استان تا اربعین امسال آسفالت و بهسازی می شوند، افزود: سرعت و کیفیت، د موضوع مهم در اجرای پروژه ها است و پیمانکاران پروژه های باید به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

دلخواه اظهار کرد: تکمیل پروژه های نیمه تمام استان در حوزه بهسازی راه های استان با سرعت هر چه بیشتر در دستور کار راهداری استان است و در این خصوص با تمام توان از پروژه هایی که اولویت مردمی دارند، حمایت می شود تا به سرانجام برسند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: برای توسعه و بهسازی راه های استان، در طرح سراسری روکش آسفالت، بیش از 370 کیلومتر از راه ها، بهسازی و روکش آسفالت می شود.

وی افزود: از فروردین ماه سال جاری تا کنون در بیش از 30 کیلومتر از راه های استان، عملیات روکش آسفالت انجام شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

370 کیلومتر از راه های ایلام بهسازی و روکش آسفالت می شود

370 کیلومتر از راه های ایلام بهسازی و روکش آسفالت می شود