مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1399 ساعت 10:152020-06-13اقتصادي

ماجرای توزیع رایگان پیاز در رامهرمز چه بود؟


رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رامهرمز به خبر توزیع رایگان پیاز از سوی یکی از کشاورزان این شهرستان واکنش نشان داد.

- ، طی روز های گذشته، عکسی در فضای مجازی با مضمون توزیع رایگان پیاز از سوی یکی از کشاورزان در روستایی واقع در شهرستان رامهرمز دست به دست می شد.

در توضیحات این عکس آمده بود: کشاورز پیازکار که با هزار سختی و هزینه زمینش را به کشت پیاز اختصاص داده بود، به دلیل پایین بودن قیمت خرید از سوی دلالان، به مردم اجازه داد تا رایگان محصولش را بچینند و ببرند.

به منظور بررسی و پیگیری این موضوع با رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رامهرمز گفت وگو کردیم.

هادی زارع زاده رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی رامهرمز به خبرنگار ما گفت: امسال بدلیل نوسانات فصلی نرخ پیاز و کاهش شدید قیمت خرید این محصول از کشاورزان، شاهد متضرر شدن آن ها هستیم، اما اینکه کشاورزان اقدام به توزیع رایگان آن کنند، صحت ندارد.

او افزود: اصالت عکس قابل تشخیص و تایید نیست و تصویری که در فضای مجازی منتشر شده، شباهتی به مزرعه پیاز ندارد و توزیع رایگان و رها کردن محصولات در مزرعه اتفاق نیفتاده است، اما کشاورزان پیاز کار شهرستان ضرر زیادی متحمل شدند که باید نسبت به رفع این مشکل اقدامات جدی صورت گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای توزیع رایگان پیاز در رامهرمز چه بود؟

ماجرای توزیع رایگان پیاز در رامهرمز چه بود؟