مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1399 ساعت 03:552020-06-13سياسي

زیر پوست آموزش و پرورش چه می گذرد؟


رییس سابق سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه نمی توانیم از وزیر آموزش و پرورش انتظار داشته باشیم که تحول را به تنهایی راهبری کند گفت: - رییس سابق سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه نمی توانیم از وزیر آموزش و پرورش انتظار داشته باشیم که تحول را به تنهایی راهبری کند گفت: راهبری تحول، فراتر از وزیر است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام علی ذوعلم از میزان کاربردی و مفید بودن خروجی های آموزش و پرورش سخن گفت و با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر لزوم تحول در نظام آموزش و پرورش اظهار کرد: طبیب باید تشخیص صحیح و راهکار عملی ارائه دهد، ولی تکرار این راهکارها توسط طبیب خودش به تنهایی مشکلی را حل نمی کند و مخاطب باید به دنبال عمل به نسخه وی باشد.

وی افزود: مقام معظم رهبری تاکید فرموده اند که در نظام آموزش و پرورش نیازمند تحول هستیم و این نکته را 13 سال قبل و در سال 86 هم مطرح کرده بودند و عنوان سندتحول هم به دنبال تعبیر رهبری اینگونه نامگذاری شد.

معاون سابق وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ایشان مطرح فرموده بودند که در آموزش و پرورش روش های متحجرانه ای داریم که همچنان باقی مانده است و باید مطالعه در برنامه درسی لحاظ و فلسفه برای کودکان در دوره ابتدایی مطرح شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زیر پوست آموزش و پرورش چه می گذرد؟

زیر پوست آموزش و پرورش چه می گذرد؟