مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 خرداد 1399 ساعت 07:552020-06-11سياسي

مسکن خبرنگاران خراسان جنوبی با حضور «نوبخت» چاره جویی شود


دبیر کارگروه رسانه ای تحول آفرینی خراسان جنوبی در گفت وگوی تلفنی با معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی خواستار چاره جویی برای مسکن خبرنگاران استان در سفر محمدباقر نوبخت شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سجاد رضایی در گفت وگوی تلفنی با ناصر خوش خبر معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی  ضمن تشکر از اقدامات خوب مدیران استانی در رفع مشکلات مردمی، اظهار داشت: فعالان رسانه ای استان و خبرنگاران زحمتکش استانی، همیشه خدمات مدیران محترم اجرایی را به خوبی منعکس کرده اند و به اطلاع مردم استان رسانده اند.

وی افزود: اکنون که مدیر محترم سازمان برنامه و بودجه و معاون رییس جمهور در استان برای افتتاح 5000 واحد مسکونی محرومان و سایر پروژه ها در استان حضور پیدا خواهند کرد موضوع مسکن خبرنگاران که فاقد مسکن هستند مطرح و برای این موضوع چاره جویی گردد.

گفتنی است؛ در این گفت وگوی تلفنی معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ضمن تأکید برای حل این مشکل، قول پیگیری این موضوع را داد.

انتهای پیام/3403/ح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسکن خبرنگاران خراسان جنوبی با حضور «نوبخت» چاره جویی شود

مسکن خبرنگاران خراسان جنوبی با حضور «نوبخت» چاره جویی شود