مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1399 ساعت 10:402020-06-10حوادث

محکومیت 3 میلیاردی قاچاقچیان بیت کویین در گچساران


مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت سه میلیارد و 700 میلیونی قاچاقچیان بیت کویین (استخراج ارز) در شهرستان گچساران خبر داد.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت سه میلیارد و 700 میلیونی قاچاقچیان بیت کویین (استخراج ارز) در شهرستان گچساران خبر داد.

“براتعلی صالحی” افزود: با گزارش پلیس آگاهی در مورد کشف 20 دستگاه بیت کویین (استخراج ارز) و 40 دستگاه پاور خارجی در این خصوص پرونده ای تشکیل و به شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز گچساران ارسال شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد، وی تصریح کرد: با ارجاع پرونده به شعبه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز گچساران و پس از بررسی و استعلامات لازم و محرز شدن تخلف متهمین به ضبط کالا به نفع دولت و پرداخت سه میلیارد و 700 میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت 3 میلیاردی قاچاقچیان بیت کویین در گچساران

محکومیت 3 میلیاردی قاچاقچیان بیت کویین در گچساران