مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1399 ساعت 06:352020-06-10ورزشي

ضرر 6 میلیاردی «شفر» به استقلال/ بازیکنی که دقیقه ای 30 میلیون تومان آب خورد!


بازیکنی که سرمربی آلمانی آبی پوشان برای کمک به این تیم جذب کرد حالا به یکی از دردسرهای بزرگ باشگاه استقلال تبدیل شده است.

این در حالی است که او کیفیت بسیار پایینی داشت.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آخرین مهلتی که فیفا برای استقلال تعیین کرد و اگر نتواند در تاریخ اعلام شده با شاکی جدید تسویه حساب نماید، به بازیکنی باز می گردد که تنها 205 دقیقه برای این تیم به میدان رفت و در همان دقایق هم عملکردی ضعیف و غیر قابل دفاع از خود نشان داد.

بویان نایدنوف که به منظور تقویت استقلال در نیم فصل دوم لیگ هفدهم با معرفی و اصرار شفر به جمع آبی پوشان پیوست، تنها 4 بار در لیگ و یکبار در آسیا برای آبی ها به میدان رفت که مجموع دقایق حضور وی در این 5 بازی تنها 205 دقیقه بود و عملکرد ضعیف و غیر قابل دفاع او باعث شد تا خود شفر او را در لیست مازاد قرار دهد و شائبه های زیادی در خصوص خرید او ایجاد شود.

بویان حالا 350 هزار دلار از استقلال طلبکار است و حتی اگر فرض را بر این گذاشت که او تاکنون هیچ پولی از این تیم نگرفته باشد، با قیمت روز دلار آبی ها ناچارند چیزی در حدود 6 میلیارد تومان به بازیکنی بدهند که هیچ ثمری برای آنها نداشته و یک خرید کاملا پِرت بوده است.

بویان در هفته های 26، 27، 28 و 29 لیگ برتر در فصل هفدهم و یکبار در آسیا مقابل الهلال به میدان رفت و مجموع دقایق حضور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرر 6 میلیاردی «شفر» به استقلال/ بازیکنی که دقیقه ای 30 میلیون تومان آب خورد!

ضرر 6 میلیاردی «شفر» به استقلال/ بازیکنی که دقیقه ای 30 میلیون تومان آب خورد!