مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1399 ساعت 07:552020-06-09فرهنگي

«سینماماشین» به مشهد رسید/ مدیر «سوره» تغییر کرد/ «بنیامین» عرضه شد


پس از استقبال از برنامه «سینما ماشین» در برجِ میلادِ تهران، مشهد مقدس با اکران «خروج» ابراهیم حاتمی کیا به عنوان دومین شهر بزرگ میزبان سینما ماشین خواهد بود.

- به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، روابط عمومی طرح سینما ماشین اعلام کرد پس از تجربه موفق نمایش خروج به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در پارکینگ برج میلاد تهران، مشهد مقدس از روز پنجشنبه 22 خرداد ماه به عنوان دومین شهرِ بزرگ کشور میزبان این طرح خواهد بود.

نخستین سینما ماشین کشور پس از انقلاب، با همت سازمان هنری رسانه ای اوج و شرکت سینمایی نورتابان در تهران و با نمایش خروج افتتاح شد و با انتخاب مشهد به عنوان دومین توقف گاه کاروان سینماماشین بزودی سایر فیلم ها و شهرهای میزبان این طرح نیز بصورت رسمی معرفی خواهند شد.

سینما ماشین مشهد در خیابان خیام شمالی،میدان سپاد(بهارستان) برگزار می شود و خانواده های مشهدی از روز پنجشنبه 22 خرداد می توانند با مراجعه به سامانه بلیت فروشی ایران تیک در دو سانس 21 و 23 بلیت نمایش آخرین فیلم ابراهیم حاتمی کیا در طرح سینماماشین را تهیه کنند.

    * محمدجواد موحد مدیرعامل باشگاه فیلم سوره شد با حکم هیئت مدیره باشگاه فیلم سوره، محمدجواد موحد مدیرعامل این مجموعه سینمایی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«سینماماشین» به مشهد رسید/ مدیر «سوره» تغییر کرد/ «بنیامین» عرضه شد

«سینماماشین» به مشهد رسید/ مدیر «سوره» تغییر کرد/ «بنیامین» عرضه شد