مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 خرداد 1399 ساعت 16:502020-06-05بين الملل

نیروهای الحشد الشعبی، طرح داعش برای آتش زدن مزارع را ناکام گذاشتند


الحشد الشعبی عراق اعلام کرد که طرح خرابکارانه داعش برای به آتش کشیدن مزارع زراعی را ناکام گذاشته است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، اداره اطلاع رسانی سازمان الحشد الشعبی عراق امروز جمعه اعلام کرد تیپ زرهی 15 این سازمان موفق به کشف و خنثی سازی طرح خرابکارانه عناصر تروریستی باقیمانده داعش در استان صلاح الدین (مرکز) شده اند.

بر اساس بیانیه این مرکز، نیروهای تیپ زرهی الحشد الشعبی در ناحیه تلول الباج واقع در غرب شهرستان الشرقاط صلاح الدین با تروریست ها درگیر شده و یک تن از آن ها را کشته و دیگری را زخمی کرده است.

به گفته اداره اطلاع رسانی الحشد الشعبی عراق، مهاجمان تروریست قصد داشتند زمین های زراعی گندم و دستگاه های برداشت محصول را آتش زده و کشاورزان را به قتل برسانند.

موضوع آتش زدن زمین های زراعی در عراق طی یک ماه است که به مسئله داغ در این کشور تبدیل شده و عناصر و هسته های خاموش داعش، با استفاده از شرایط به وجود آمده از کرونا، آن ها را آتش زده اند.

وزیر کشاورزی عراق اخیراً هشدار داده اگر جلو خرابکاری های عناصر داعش گرفته نشود، امنیت غذایی عراق به خطر خواهد افتاد.

انتهای پیام/  


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیروهای الحشد الشعبی، طرح داعش برای آتش زدن مزارع را ناکام گذاشتند

نیروهای الحشد الشعبی، طرح داعش برای آتش زدن مزارع را ناکام گذاشتند