مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1399 ساعت 09:252020-06-04سياسي

نفت نباید موجب عقب ماندگی کشور شود


نفت نباید موجب عقب ماندگی کشور شود بلکه باید کاری کرد که نفت موجب پیشرفت مملکت شود.

- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نفت نباید موجب عقب ماندگی کشور شود بلکه باید کاری کرد که نفت موجب پیشرفت مملکت شود.

به گزارش ایسنا، داوود دانش جعفری در گفت وگو با رادیو اقتصاد افزود: مقام معظم رهبری به مناسبت گرامیداشت سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی رحمت الله علیه بطور کلی راجع به ویژگی های تحول خواهی حضرت امام ایراد سخن کردند.

وی اظهار کرد: معظم له در سخنرانی خود به چند مورد از مصادیق تحول خواهی در حوزه اقتصاد ایران مثل وابستگی به نفت و عملیاتی نبودن بودجه در ایران اشاره فرمودند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مقام معظم رهبری فرمودند باید بند ناف اقتصاد ایران را از نفت قطع کرد.

وی در این باره توضیح داد: منظور این نیست که کشور از ثروت خدادادی در حوزه نفت و گاز استفاده نکند یا درب چاه های نفت خود را ببندد، بلکه مقصود اینکه از این ثروت به شکل درست استفاده شود.

دانش جعفری بیان کرد: نفت نباید موجب عقب ماندگی کشور شود بلکه باید کاری کرد که نفت موجب پیشرفت مملکت شود.

وی در برنامه رهیافت گفت: حال سئوال اینکه چه باید کرد نفت موجب عقب ماندگی کشور نشود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نفت نباید موجب عقب ماندگی کشور شود

نفت نباید موجب عقب ماندگی کشور شود