مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 خرداد 1399 ساعت 04:452020-06-01اقتصادي

شارجه چند بانک را مامور فروش یک میلیارد اوراق صُکوک کرد


سومین امیرنشین امارات متحده عربی به منظور درآمدزایی یک میلیارد دلاری از بازار اوراق بدهی بین المللی، چند بانک را برای انجام معامله و فروش اوراق بدهی اسلامی موسوم صُکوک استخدام کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ انگلیسی، شارجه با این اقدام به کشورهای ثروتمند حاشیه خلیج فارس پیوست که برای حمایت از منابع و دارایی های خود برابر رکود ناشی از پاندمی کرونا، دست به چنین اقدامی می زند.

براساس اعلام منابع آگاه به امور، سومین شیخ نشین بزرگ امارات متحده عربی به تعدادی از بانک ها از جمله بانک HSBC، بانک المشرق، بانک اسلامی شارجه و بانک اسلامی دبی را برای انجام معامله مأمور کرده است.

این منابع که به دلیل محرمانه بودن اطلاعات، خواستار حفظ هویت خود شدند، گفته اند که یک مرحله از فروش اوراق صکوک احتمالاً در هفته جاری انجام خواهد شد و درآمدهای حاصل از آن برای تأمین نیازهای بودجه کل این امارت مورد استفاده قرار می گیرد.

مؤسسه اعتبارسنجی S&P Global Ratings، ماه گذشته پیش بینی رتبه اعتباری شارجه را تنزل داد و رتبه بندی بلندمدت آن را BBB اعلام کرد؛ این دومین رتبه پایین در رتبه بندی سرمایه گذاری محسوب می شود.

پاندمی ویروس کرونا همراه با فروپاشی قیمت نفت، منابع مالی تولیدکنندگان انرژی خاورمیانه ای را تحت فشار قرار داده است به طوری که از آغ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شارجه چند بانک را مامور فروش یک میلیارد اوراق صُکوک کرد

شارجه چند بانک را مامور فروش یک میلیارد اوراق صُکوک کرد