مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1399 ساعت 07:452020-05-30اقتصادي

صدها برنده جوایز میلیونی در «جایزه رانی»


شرکت در قرعه کشی و برنده شدن همیشه جذاب و هیجان انگیز است، اما بسیاری تصور می کنند که شانسی برای برنده شدن ندارند یا حتی ممکن است به صحت قرعه کشی و عادلانه بودن آن اعتماد نکنند.

- به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر ، شرکت تجارت شرق ایندستریز، با برند رانی در راستای جلب اعتماد و قدردانی از مشتریان امسال هم در ادامه کمپین پر سر و صدای پارسال با خوردن و نوشیدن رانی، BMW ببر کمپین جایزه رانی را برگزار می کند.

در کمپین سال گذشته، این شرکت با اهدای خودروی BMW به یک جوان خوش شانس از روستای گوارشک از توابع مشهد توجه بسیاری را به خود جلب کرد.

اما امسال با توجه به درخواست مشتریان مبنی بر افزایش تعداد برندگان در مقایسه با سال گذشته، قرعه کشی های رانی صدها برنده خواهد داشت.

این قرعه کشی در سال 99 به مدت 8 هفته، از 6 اردیبهشت تا 30 خرداد ادامه دارد و هر هفته 2 جایزه 30 میلیون تومانی و 50 جایزه 1 میلیون تومانی به برندگان خوش شانس اهدا می شود.

همچنین یک هفته قبل از شروع کمپین امسال، به منظور قدردانی از همراهی شرکت کنندگان در کمپین سال گذشته (قرعه کشی BMW)، رانی به قید قرعه به 50 نفر، جوایز یک میلیون تومانی اهدا کرد.

برای شرکت در قرعه کشی امسال کافیه کد 9 کاراکتری انتهای قوطی را به 100024 ارسال کرده و کد متناظر را از همین سامانه پیامکی دریافت کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدها برنده جوایز میلیونی در «جایزه رانی»

صدها برنده جوایز میلیونی در «جایزه رانی»