مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1399 ساعت 05:552020-05-26اقتصادي

پاکسازی 120 هکتار از مزارع آلوده به ملخ صحرایی در ریگان


بیش از 120 هکتار از مراتع شهرستان در منطقه ده رضا به ملخ صحرایی آلوده بود که با تلاش شبانه روزی این مراتع از پاکسازی شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ریگان، حمید فرامرزی اظهار داشت: با توجه به موج اول ملخ صحرایی به منطقه ده ر ضا کارشناسان جهاد کشاورزی به منطقه اعزام شدند و طی دو روز سمپاشی، منطقه تحت کنترل درآمد.

مدیر جهاد کشاورزی ریگان عنوان کرد: بیش از 120 هکتار از مراتع شهرستان در منطقه ده رضا به ملخ صحرایی آلوده بود که با تلاش شبانه روزی این مراتع از پاکسازی شد.

فرامرزی تصریح کرد: با توجه به شیوع مجدد ملخ صحرایی تیم های پایش در منطقه حضور دارند که با مشاهده ملخ صحرایی در کوتاه ترین زمان با آن برخورد شود.

وی بیان داشت: رصد منطقه نقطه به نقطه توسط کارشناسان جهاد کشاورزی در منطقه در حال انجام است که با مشاهده مجدد ملخ صحرایی تیم های سمپاشی به منطقه اعزام خواهند شد.

مدیر جهاد کشاورزی ریگان با اشاره به اینکه منطقه در حال حاضر تحت کنترل است، بیان داشت: مدیریت جهاد کشاورزی در حالت آماده باش قرار دارد.

فرامرزی تصریح کرد: منطقه ده رضا با وجود موتور.

پمپ های کشاورزی قطب تولید یونجه در شرق استان است که تمام تلاش ما کنترل منطقه از ملخ صحرایی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاکسازی 120 هکتار از مزارع آلوده به ملخ صحرایی در ریگان

پاکسازی 120 هکتار از مزارع آلوده به ملخ صحرایی در ریگان