مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1399 ساعت 05:302020-05-23سياسي

رفع مشکلات واحدهای هدف گذاری شده مسکن مهر بندرعباس، تا پایان سال جاری


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: رفع مشکلات واحدهای هدف گذاری شده مسکن مهربندرعباس، تا پایان سال جاری با تاکید و پیگیری های استاندار هرمزگان انجام خواهد شد - ایسنا/هرمزگان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: رفع مشکلات واحدهای هدف گذاری شده مسکن مهربندرعباس، تا پایان سال جاری با تاکید و پیگیری های استاندار هرمزگان انجام خواهد شد رضا مدرس صبح امروز(سوم خردادماه) پس از جلسه شورای مسکن و بر حسب دستور استاندار هرمزگان در جلسه پیگیری وبررسی مشکلات مسکن مهر هرمزگان، افزود: از آنجایی که تاکید دکتر همتی استاندار هرمزگان بر این است که تا پایان دولت دوازدهم همه مشکلات باقیمانده حوزه میدانی و اداری مسکن مهر حل شود و تمامی واحدهای هدف گذاری شده در سال99، تحویل متقاضیان شود.

وی اضافه کرد: بصورت مستمر این جلسات جهت هم افزایی و تسهیل در امور مربوط به تعاونی ها و هماهنگی بیشتر با سایر ادارات برگزارمی شود.

مدرس خاطرنشان کرد: رویکرد جهادی استان در جهت رفع هرچه سریعتر مشکلات ثبتی واسنادی واحدهای مسکن مهرقابل تقدیر است.

وی در پایان تصریح کرد: جهت تحویل واحدهای باقیمانده باهمکاری وهمراهی بانک های عامل ، و افزایش سقف تسهیلات روند تکمیل و تحویل واحدهای مسکن مهر تسریع می شود .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع مشکلات واحدهای هدف گذاری شده مسکن مهر بندرعباس، تا پایان سال جاری

رفع مشکلات واحدهای هدف گذاری شده مسکن مهر بندرعباس، تا پایان سال جاری