مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 خرداد 1399 ساعت 05:502020-05-22ورزشي

حجازی انتقام تراکتور را با ماشین گرفت


تیم ماشین سازی با هدایت ناصر حجازی سرنوشت قهرمان ایران در سال 74 را تغییر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، دوم خرداد سالروز درگذشت ناصر حجازی سرمربی سابق تیم ماشین سازی و مدیر فنی تیم گسترش فولاد تبریز است.

ناصر حجازی در سال 74 هدایت تیم ماشین سازی را برعهده گرفته بود.

ماشین سازی در سال 1373 با هدایت حسین فکری عنوان بهترین تیم شهرسانی را کسب کرده بود.

تیم ماشین سازی با ناصر حجازی هر چند نتوانست مقام چهارمی فصل گذشته خود را تکرار کند، اما بازی های درخشانی و تماشاگرپسندی را ارائه کرده و در نهایت در سال 75 هم حجازی قراردادش را با ماشین سازی تمدید کرد.

در نیم فصل سال 75 تیم استقلال تهران با ناصر حجازی برای هدایت این تیم وارد مذاکره و در نهایت در اواسط فصل وی ماشین سازی را برای تقبل هدایت استقلال تهران ترک کرد.

سابو آدریان رومانیایی جانشین حجازی در ماشین سازی شد و وی موفق نشد ماشین سازی را در لیگ آزادگان حفظ کند و این تیم از لیگ دسته یک ایران به دسته 2 سقوط کرد.

بازگشت ماشین سازی به بالاترین سطح فوتبال کشور دقیقا 20 سال طول کشید و سبزپ شان در سال 95 موفق به صعود به لیگ برتر شدند.

روزی که حجازی انتقام تراکتور را گرفت نقطه عطف حضور حجازی در ماشین سازی را می توان بازی این تیم با بهمن کرج دانست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حجازی انتقام تراکتور را با ماشین گرفت

حجازی انتقام تراکتور را با ماشین گرفت