مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1399 ساعت 08:302020-05-21سياسي

به دنبال برنامه ریزی برای ایجاد تغییراتی با هدف کمک به جوانان هرمزگان هستم


عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس دهم گفت: برنامه هایی موثر و فراگیر برای ایجاد تغییراتی با هدف کمک به جوانان استان به عنوان اصلی ترین پایه های گام دوم انقلاب دارم که بزودی به استحضار مردم خواهم رساند.

- ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس دهم گفت: برنامه هایی موثر و فراگیر برای ایجاد تغییراتی با هدف کمک به جوانان استان به عنوان اصلی ترین پایه های گام دوم انقلاب دارم که بزودی به استحضار مردم خواهم رساند.

حسین هاشمی تختی ظهر امروز(اول خردادماه) در جمع خبرنگاران، افزود: مجلس دهم با همه فراز و نشیب پایان یافت و همزمانی گام دوم انقــــلاب با ایـن دوره مجلس جایگاه تاریخی را برای آن ایجاد کرد.

وی اظهار کرد: بنده در این دوره تمام تلاش خود را برای تقویت وحدت و همدلی همه نیروهای هرمزگانی مصروف نمودم و برای احداث پروژه های بزرگ ملی در استان هرمزگان و فراهم کردن امکان سرمایه گذاری با هدف افزایش اشتغال و تولید در استان برنامه ها و قوانین متعدد را پیگیری کردیم.

این نماینده مجلس دهم اضافه کرد: به بیان گهر بار امام راحل (ره) با استعانت از درگاه خداوند متعال تلاش کردیم مجلس عدالت و مبتنی بر منویات مقام معظم رهبری و به نفع مسلمین و کشور اسلامی‏‎ ‎‏باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به دنبال برنامه ریزی برای ایجاد تغییراتی با هدف کمک به جوانان هرمزگان هستم

به دنبال برنامه ریزی برای ایجاد تغییراتی با هدف کمک به جوانان هرمزگان هستم