مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1399 ساعت 07:052020-05-21سياسي

ملخ ها در نزدیکی نی ریز هستند

ملخ ها در نزدیکی نی ریز هستند

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز گفت: ملخ های صحرایی که به استان فارس حمله کرده اند در فاصله یک ساعته تا شهرستان نی ریز هستند و این ملخ ها خطری بالقوه برای شهرستان اند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا بصیری پنجشنبه در خصوص حمله ملخ های صحرایی به شهرستان نی ریز بیان کرد: از تاریخ 3 اسفند 1398 شاهد هجوم وسیع دستجات ملخ به کشور و استان هستیم و تاکنون بیش از 35 ریزش ملخ بالدار در استان اتفاق افتاده است که در حال حاضر ملیون ها ملخ گرسنه در منطقه فورگ داراب بیتوته کرده اند ودر صورت تغییر مسیر به سمت نی ریز، یک ساعته به این شهرستان خواهند رسید.

وی افزود: همکاران شهرستان های جنوبی و غربی استان بی وقفه درگیر ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک هستند و با وجود همزمانی آن با شیوع بیماری کرونا، فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش گرمای هوا در مناطق جنوبی استان، عملیات پایش و کنترل ملخ بصورت شبانه روزی و اکثراً در مناطق صعب العبور کوهستانی توسط همکاران پرتلاش شهرستانهای درگیر در حال انجام است بصیری تاکید کرد: تاکنون عملیات ردیابی در 18 شهرستان و در سطح بیش از 400 هزار هکتار و مبارزه در 10 شهرستان و در سطحی بیش از 19000 هکتار انجام شده است.

وی تصریح کرد: همزمان با بالدار و بالغ شدن پوره های ملخ و ورود دستجات جدید از استان های همجوار به فارس و ظهور دستØ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ملخ ها در نزدیکی نی ریز هستند

ملخ ها در نزدیکی نی ریز هستند