مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1399 ساعت 07:502020-05-20بين الملل

بعد از کرونا کجا برویم؟/سفر به نیوزلندِ ایران!


شاید در دنیا سرزمین های اندکی از لحاظ جاذبه های طبیعی و تنوع آب و هوایی به پای ایران برسند اما متأسفانه عدم آشنایی مردم با جاذبه های گردشگری در کشور سبب شده تا تمایل آنها برای مسافرت به کشورهایی همچون ترکیه، - به گزارش خبرنگار تفریح و نشاط خبرگزاری فارس، تا همین چند ماه پیش هیچ کس فکر نمی کرد سفر رفتن و گشت و گذار آن هم در ایامی همچون تعطیلات نوروزی تبدیل به آرزو شود، خیلی ها نقشه کشیده بودند که کجا بروند و چگونه خستگی یکسال کار و تلاش را با چند روزی سفر و دورهمی از تن به در کنند اما ویروس کرونا اژدهایی شد که ناگهان همه چیز را از بین برد، بلیط های قطار و هواپیما کنسل شد و چمدان ها خالی و بسیاری از ماشین ها، کنار خانه پارک شدند تا شاید روزی دوباره راهی جاده ها شوند.

حالا این روزها با آمدن این مهمان ناخوانده و سرکش، قرنطینه سهم مردم در تمام جهان شده و برای از بین بردن آن و کمک به کادر درمانی چاره ای جر ماندن در خانه وجود ندارد، اما بالاخره این ویروس هم عمری دارد و تمام می شود و آن وقت است که زمان سفرهای جذاب و بی دغدغه فرا می رسد.

شاید در دنیا سرزمین های اندکی از لحاظ جاذبه های طبیعی و تنوع آب و هوایی به پای ایران برسند اما متأسفانه عدم آشنایی مردم با جاذبه های گردشگری در کشور سبب شده تا تمایل آنها برای مسافرت به کشورهایی همچون ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بعد از کرونا کجا برویم؟/سفر به نیوزلندِ ایران!

بعد از کرونا کجا برویم؟/سفر به نیوزلندِ ایران!