مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1399 ساعت 09:502020-05-19دانش

واکنش وزارت علوم به بازداشت استاد دانشگاه شهید بهشتی


دستیار ویژه وزیر علوم از تصمیم وزارت علوم برای پیگیری وضعیت بازداشت عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و گفت: تا زمانی که از حقیقت ماجرا مطلع نشدیم نباید تحت تاثیر احساسات و عواطف اظهارنظر کنیم.

- دستیار ویژه وزیر علوم از تصمیم وزارت علوم برای پیگیری وضعیت بازداشت عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و گفت: تا زمانی که از حقیقت ماجرا مطلع نشدیم نباید تحت تاثیر احساسات و عواطف اظهارنظر کنیم.

دکتر فریدون جعفری در گفت وگو با ایسنا و یادداشت اینستاگرامی در صفحه شخصی، در خصوص بازداشت یکی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: اخیرا یکی از همکاران و اعضای هیات علمی حقوق بشر و محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی بازداشت شده است که در این خصوص باید مواردی را عنوان کرد.

نخست این که بازداشت موقت یک قرار تامینی است که در آیین دادرسی کیفری ایران و تقریبا همه دنیا به عنوان ابزار آیینی فارغ از قضاوت ماهوی(البته به عنوان آخرین وسلیه) با تجویز قانون و توسط مقام قضایی و نه ضابطین عام یا خاص صادر می شود.

لذا در صورت عدم رعایت این ضوابط قانونی بازداشت خودسرانه بوده و بازداشت خودسرانه در مقررات آمره بین المللی نقض حقوق بنیادین شهروندی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش وزارت علوم به بازداشت استاد دانشگاه شهید بهشتی

واکنش وزارت علوم به بازداشت استاد دانشگاه شهید بهشتی