مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1399 ساعت 17:552020-05-18سياسي

روابط عمومی و رسانه ها زمینه رشد کردستان را فراهم کنند


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: روابط عمومی ها و رسانه ها باید تلاش کنند زمینه رشد کردستان را فراهم کرده و در جذب سرمایه گذار و گردشگر کمک کننده باشند چراکه انعکاس آن چندین برابر برای استان مؤثر است.

- ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: روابط عمومی ها و رسانه ها باید تلاش کنند زمینه رشد کردستان را فراهم کرده و در جذب سرمایه گذار و گردشگر کمک کننده باشند چراکه انعکاس آن چندین برابر برای استان مؤثر است.

بهرام نصراللهی زاده امروز (29 اردیبهشت) در همایش روابط عمومی که در سالن پیامبر اعظم استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: دنیای امروز دنیای مدیریت افکار عمومی و روابط بین انسان ها است در واقع هیچ کاری در زندگی و اجتماع امروزی موفق نخواهد شد مگر با بستر و پذیرش اجتماعی.

وی افزود: روابط عمومی ها نه تنها باید منعکس کننده اخبار باشند بلکه باید منعکس کننده افکار، خواست ها، انتظارات و بازخورد عملکرد دستگاه در افکار عمومی به سیستم اجرایی باشند و یک ارتباط دوسویه برقرار کنند.

نصراللهی زاده با اشاره به اینکه ما در برگزاری کنگره مشاهیر کرد در عرصه اطلاع رسانی موفق عمل نکردیم، ذکر کرد: این رویداد فرهنگی بسیار بزرگ در استان می توانست بهتر و تأثیرگذارتر برگزار شود اما در زمینهٔ رسانه دچار حاش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روابط عمومی و رسانه ها زمینه رشد کردستان را فراهم کنند

روابط عمومی و رسانه ها زمینه رشد کردستان را فراهم کنند