مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 ساعت 18:152020-05-13اقتصادي

معاون اقتصادی پرسپولیس: 110 میلیارد درآمد از سوی کارگزار کف قرارداد است، نه سقف آن


معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس گفت: مبلغ 110 میلیارد تومان به عنوان کف قرارداد در نظر گرفته شده است و این طور نیست که نهایتاً فقط این مبلغ در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار بگیرد.

- رضا یلوه در مورد شایعات مطرح شده درباره همکاری باشگاه پرسپولیس و شرکت آتیه داده پرداز به عنوان کارگزار برند باشگاه، اظهار داشت: بر خلاف برخی از اظهارنظرها در فضای مجازی و برخی از رسانه ها، مبلغ 110 میلیارد تومان به عنوان کف قرارداد در نظر گرفته شده است و این طور نیست که نهایتاً فقط این مبلغ در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار بگیرد.

همچنین طبق توافقاتی که صورت گرفته مبلغ 30 میلیارد تومان تا آخر خرداد ماه به حساب باشگاه پرسپولیس واریز خواهد شد تا بتوانیم بخشی از مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس را برطرف کنیم.

هدف کارگزار برند باشگاه این است که درآمدزایی خود را به مراتب بالاتر از کف قرارداد قرار دهد.

وی در خصوص بازپرداخت 15 میلیارد و 500 میلیون تومانی که شرکت آتیه داده پرداز به عنوان قرض الحسنه در اختیار باشگاه گذاشت، ادامه داد: همان طور که روز گذشته آقای رغبتی در نشست خبری اعلام کردند؛ این مبلغ در 6 ماهه دوم سال از درآمدهای پرسپولیس مستهلک خواهد شد.

با درآمدهای باشگاه که توسط شرکت کارگزار تامین خواهد شد سعی خواهیم کرد بدهی آقای برانکو ایوانکوویچ را پرداخت کن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون اقتصادی پرسپولیس: 110 میلیارد درآمد از سوی کارگزار کف قرارداد است، نه سقف آن

معاون اقتصادی پرسپولیس: 110 میلیارد درآمد از سوی کارگزار کف قرارداد است، نه سقف آن