مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1399 ساعت 07:302020-05-13سياسي

بیانیه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بمناسبت روز نکبت


دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی به مناسبت روز نکبت بیانیه ای منتشر کرد.

- به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح زیر است: باسمه تعالی 72 سال قبل در روز 15 ماه مه 1948 مصادف با 24 اردیبهشت 1327 ، انگلیس با در اختیار داشتن قیمومیت فلسطین و برای تداوم اهداف استعماری خود و داشتن پایگاه دائم در منطقه غرب آسیا، با صهیونیسم بین المللی برای مهاجرت یهودیان به فلسطین و تشکیل دولت صهیونیستی به توافق رسید.

در این روز نکبت، صهیونیسم فاشیسم با حمایت انگلیس و آمریکا و با زور سلاح، اقدام به کشتار بی رحمانه زنان، کودکان و جوانان نمود و با شهید نمودن 15 هزار نفر فلسطینی و آواره کردن صدها هزار فلسطینی دیگر، بنای رژیم جانی، تروریسم، کودک کش، نژادپرست و ضد اصول انسانی و حقوق بشری را طراحی نمودند.

جنایات رژیم اشغالگر با سوءاستفاده از شرایط نابسامان منطقه ای و بین المللی تداوم دارد، هتک حرمت مسجد الاقصی، تداوم شهرک سازی، تلاش برای یهودی سازی کرانه باختری و قدس و محاصره انسانی غزه از ان جمله است.

صهیونیست های متوهم برای قانونی نمودن حضور نامشروع خود در سرزمین فلسطین، در طول این 72 سال با انجام هزاران جنایت و کشتار و ادامه نابودی نسل فلسطینی ها، به لبنان، سوریه، مصر و اردن نیز حمله کرده و قتلگاه صبرا و شتیلا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیانیه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بمناسبت روز نکبت

بیانیه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بمناسبت روز نکبت