مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اردیبهشت 1399 ساعت 18:202020-05-12اجتماعي

تکمیل کارگاه قالی بافی برای اشتغال بانوان عشایر در فیروزکوه

تکمیل کارگاه قالی بافی برای اشتغال بانوان عشایر در فیروزکوه

کارگاه قالی بافی با 60 درصد پیشرفت برای اشتغال بانوان عشایر در فیروزکوه در حال تکمیل است.

- فیروزکوه- فرماندار فیروزکوه گفت: کارگاه قالی بافی با 60 درصد پیشرفت برای اشتغال بانوان عشایر در فیروزکوه در حال تکمیل است.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی یوسفی جمارانی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از جمله اقدامات صورت گرفته در خصوص عشایر بهسازی، مرمت معابر، خطوط انتقال آب و احداث 15 چشمه سرویس بهداشتی بود و ایجاد منبع آب نیز در حال اجرا است.

یوسفی جمارانی گفت: ایجاد لوله های فلزی بر روی رودخانه ها، یکی از اقداماتی است که در راستای رفع مشکل عبور آب از ایل راه ها در سال گذشته با همفکری تیم مشاور و امور عشایر شهرستان فیروزکوه انجام شد.

وی بیان داشت: به منظور ایجاد ظرفیت برای بانوان عشایر، کارگاه قالی بافی با 60 درصد پیشرفت در حال تکمیل است که می تواند به اشتغال بانوان کمک کند.

فرماندار فیروزکوه بیان داشت: با توجه به احداث راه ها و اتوبان ها در گذشته توجه چندانی به ایل راه ها نشده بود، و باید تعیین تکلیف در این زمینه صورت گیرد تا ایل راه ها در آینده با تهدید مواجه نشوند.

یوسفی جمارانی عنوان داشت: به نظر می رسد که در حوزه منابع طبیعی مدیریت متمرکز و هوشمندانه در خصوص مراتع وجود ندارد و فرآیند مدیریت در این خصوص باید توسط وزارت کشور و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکمیل کارگاه قالی بافی برای اشتغال بانوان عشایر در فیروزکوه

تکمیل کارگاه قالی بافی برای اشتغال بانوان عشایر در فیروزکوه