مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1399 ساعت 19:252020-05-11اقتصادي

زمین های راکد شهرک های صنعتی اصفهان بازپس گرفته می شود


سید حسن قاضی عسکر دوشنبه شب در حاشیه بازدید از چند واحد تولیدی شهرستان کاشان به خبرنگاران بیان کرد: برخی سرمایه گذاران در شهرک های صنعتی اصفهان زمین تحویل گرفته اند اما متاسفانه هیچ اقدام در آن انجام نداده اند.

وی با اشاره به هزینه ایجاد زیرساخت های این شهرک ها از جمله آسفالت، آب، برق و گاز برای دولت افزود: انشعاب آب، برق و گاز نیز در صورتی که فعالیتی انجام ندهند، گرفته شده و به سرمایه گذاران فعال که نیاز شدید برای آغاز فعالیت دارند، واگذار خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با هشدار به سرمایه گذاران در شهرک های صنعتی تصریح کرد: این شهرک ها جای بورس بازی و زمین خواری نیست.

وی تاکید کرد: سرمایه داران باید بدانند که دیگر نمی توانند با تحویل زمین در شهرک های صنعتی آن را بلااستفاده و راکد نگه دارند بلکه باید زمانی زمین را تحویل بگیرند که برنامه و طرح آنها آماده و قابل اجرا باشد.

قاضی عسکر ادامه داد: بر اساس سیاست مولدسازی، نمی توان یک شهرک صنعتی را برای اجرای طرح ها آماده کرد اما عده ای آن را راکد نگه دارند و دولت اقدام به ایجاد شهرک دیگر کند.

وی گفت: به سرمایه دارانی که در زمین ساخت و ساز انجام داده اند و راکد ماندند نیز هشدار می دهیم یا باید به سرمایه گذاران فعال اجاره بدهند یا از خیر زمین بگذ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زمین های راکد شهرک های صنعتی اصفهان بازپس گرفته می شود

زمین های راکد شهرک های صنعتی اصفهان بازپس گرفته می شود