مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1399 ساعت 09:552020-05-11سياسي

پیگیری پروژه آب رسانی«بی اوتی»گرمسار اولویت فرمانداری خواهد بود


به گزارش خبرنگار مهر، وحید رجایی ظهر دوشنبه در نشست پیگیری مسائل مرتبط با پروژه های آبرسانی شهرستان گرمسار به میزبانی فرمانداری با بیان اینکه مهم ترین زیرساخت شهرستان گرمسار در تمام زمینه ها آب است، بیان کرد: رود دائمی حبله رود یک نعمت بزرگ الهی است که باید از این ظرفیت بهترین نحو بهره برداری شود.

وی با بیان اینکه در سال جاری نیز اولویت شهرستان، رفع مسائل و مشکلات حوزه آب خواهد بود، افزود: سرریز جمعیت استان های اطراف، بالاخص تهران، پیش بینی شده برای ورود به گرمسار در کنار واحدهای صنعتی و نیاز آبی بخش تولید در زمره مسائلی هستند که اهمیت آب در این شهرستان را بیش از گذشته نمایان می سازند.

ضرورت همدلی برای دست یابی به توسعه فرماندار گرمسار با بیان اینکه در سال جاری با جدیت پروژه ماندگار بی او تی پیگیری خواهد شد، تاکید کرد: توسعه زیر ساخت ها، تکمیل پروژه های حوزه آب، تصفیه خانه و … دستورکار قرار داشته و می بایست تلاش شود تا از داشته هایمان در این راه به بهترین نحو استفاده کنیم.

رجایی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت های نمایندگان مجلس، مسئولان، نخبگان، کارشناسان، مردم و… در پیشبرد اهداف حوزه آب و توسعه گرمسار، بیان کرد: رویکرد ما در شهرستان، تعامل محور خواهد بود لذا از تمام ظرفیت ها باید برای رفع مشکلات مردم، استفاده خ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری پروژه آب رسانی«بی اوتی»گرمسار اولویت فرمانداری خواهد بود

پیگیری پروژه آب رسانی«بی اوتی»گرمسار اولویت فرمانداری خواهد بود