مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1399 ساعت 06:302020-05-11سياسي

اجلاس فوق العاده مجازی وزرای آموزش و پرورش کشورهای عضو آیسسکو


به منظور تبادل تجارب کشورهای اسلامی در زمان همه گیری کرونا اجلاس فوق العاده مجازی وزرای آموزش و پرورش کشورهای عضو آیسسکو صورت می گیرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، غلامرضا کریمی دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو با اشاره به بحران همه گیری کرونا در جهان و تأثیر آن بر روندهای آموزشی به ویژه در مدارس، اظهار کرد: سازمان آیسسکو اجلاس فوق العاده وزرای آموزش و پرورش کشورهای عضو را به منظور گفتگو و تبادل تجارب و هم اندیشی در خصوص به حداقل رساندن اثرات این ویروس و نحوه مواجه با این بحران در امر آموزش، برگزار می کند.

وی افزود: در این اجلاس فوق العاده که به صورت مجازی روز پنجشنبه 25 اردیبهشت ماه سال جاری (14 ماه مه 2020) برگزار می گردد وزرای آموزش و پرورش 54 کشور اسلامی عضو آیسسکو و ازجمله وزیر آموزش و پرورش کشورمان با مشارکت فعال خود، زمینه هم اندیشی و چاره جویی در چنین موقعیت های اضطراری را به ویژه در جهان اسلام فراهم خواهند کرد.

دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو بابیان اینکه موضوع این کنفرانس سیستم های آموزشی در بحران ها موقعیت های اضطراری کوید 19 می باشد، خاطرنشان کرد: وزرای کشورهای عضو آیسسکو بابیان ابتکارات و اقدامات خود در خلال دو ماه گذشته در خصوص نحوه مدیریت امر آموزش در دوره همه گیری کرونا، به چالش ها و مشکلات موجود در این زمینه خواهند پرداخت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجلاس فوق العاده مجازی وزرای آموزش و پرورش کشورهای عضو آیسسکو

اجلاس فوق العاده مجازی وزرای آموزش و پرورش کشورهای عضو آیسسکو