مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1399 ساعت 13:502020-05-09اقتصادي

بیش از 9000 مخزن CNG خودرو در لرستان آزمون شد/ معدم سازی 70 مخزن


مدیرکل استاندارد لرستان از بازرسی و آزمون هیدرو استاتیک 9 هزار و 375 مخزن CNG خودرویی در این استان، طی سال 98 خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مرضیه قنبریان روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اجباری بودن استاندارد مخازن CNG نصب شده در خودروهای دوگانه سوز، در سال گذشته 9375 مخزن خودرو، مورد بازرسی و آزمون قرار گرفت که از این تعداد، 70 عدد مخزن مردود و معدوم شد.

وی افزود: بازرسی چشمی از مخازن مذکور هر سه سال یک بار و آزمون هیدرو استاتیک به صورت پنج سال یک بار انجام می شود.

مدیرکل استاندارد لرستان اظهار کرد: از آنجایی که مخازن CNG خودرویی، تحت فشار حدود 300 بار هستند، آسیب ناچیز می تواند باعث ایجاد خطر انفجار شود، از این رو انجام آزمون هیدرواستاتیک مخازن CNG و بازدید دوره ای آنها، از اهمیت زیادی برخوردار است.

قنبریان گفت: در حال حاضر هفت آزمایشگاه همکار و مورد تأیید استاندارد در زمینه آزمون هیدرو استاتیک مخازن CNG خودرو در استان فعالیت دارند که بر اساس استاندارد ملی مربوطه و با همکاری بازرسان استاندارد، مخازن ذخیره CNG منصوبه بر روی خودروهای دوگانه سوز را مورد بازرسی و آزمون ادواری قرار می دهند.

وی بیان داشت: آزمایشگاه های همکار توسط کارشناسان اداره کل استاندارد مورد بازرسی و ارزیابی مراقبتی قرار می گیرند و در صورت تأمین شرایط کی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 9000 مخزن CNG خودرو در لرستان آزمون شد/ معدم سازی 70 مخزن

بیش از 9000 مخزن CNG خودرو در لرستان آزمون شد/ معدم سازی 70 مخزن