مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1399 ساعت 06:502020-05-09فرهنگي

کودکانی که در قرنطینه خانگی کنسرت می گذارند/ روحیه بخشی با موسیقی


یکی از آهنگسازان و رهبران ارکستر شناخته شده موسیقی کودک و نوجوان در تشریح تازه ترین فعالیت های خود از برنامه ریزی و تولید چند اثر موسیقایی با محوریت کودکان و نوجوانان هنرمند خبر داد.

- ناصر نظر آهنگساز و رهبر ارکستر شناخته شده کشورمان که همراه با ارکستر پارس فعالیت های زیادی را در عرصه موسیقی کودک و نوجوان پشت سرگذاشته در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به تازه ترین فعالیت های موسیقایی خود توضیح داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و شرایط ویژه ای که برای تمامی فعالیت های فرهنگی هنری کشورمان در حوزه های مختلف آموزشی و اجرایی به وجود آمده منتظریم ببینیم شرایط به چه شکلی خواهد شد که بتوانیم بر اساس آن برنامه ریزی کنیم.

کما اینکه ما در اسفندماه سال گذشته نیز برنامه هایی را برای برگزاری کنسرت ارکستر پارس طراحی کرده بودیم اما به دلیل ماجرای کرونا تمامی آن ها لغو شد.

وی بیان کرد: در این روزها فعلاً مبنای کار آموزشی مان را برای تابستان برنامه ریزی کرده ایم که امیدوارم بتوانیم با اتمام شیوع ویروس کرونا کارمان را آغاز کنیم.

اما در همین ایام نیز بیکار ننشسته ایم و برای ارکستر پارس کارهایی را تدارک دیده ایم که برگزاری کنسرت در خانه توسط کودکان و پخش برخی از قطعات در فضای مجازی یکی از این کارهاست شرایطی که هم در جهت تکمیل فرآیند آموزش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کودکانی که در قرنطینه خانگی کنسرت می گذارند/ روحیه بخشی با موسیقی

کودکانی که در قرنطینه خانگی کنسرت می گذارند/ روحیه بخشی با موسیقی