مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1399 ساعت 04:502020-05-09اقتصادي

جای خالی صنایع تبدیلی برای توت فرنگی گلستان


اگر چه گلستان یکی از استان‎های برتر در تولید توت فرنگی محسوب می‎شود اما هنوز صنایع تبدیلی مرتبط با این محصول در استان فراهم نیست.

- به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، شرایط مساعد جوی و وجود اراضی حاصلخیز در گلستان زمینه کشت و تولید انواع محصولات زراعی و باغی را در این استان فراهم کرده است.

یکی از محصولات خوش رنگ و طعم که اتفاقأ این روزها وارد بازار شده توت فرنگی است.

 اگر چه توت فرنگی به تنهایی بازار مصرف خوبی دارد اما این میوه بهاری قابلیت‎های فراوانی در فرآوری محصولات متنوع همچون مربا، شربت و مارمالاد نیز دارد با این وجود بستر لازم برای صنایع تبدیلی توت فرنگی در گلستان که یکی از استان‎های برتر در تولید این میوه محسوب می‎شود فراهم نیست در صورت وجود صنایع تبدیلی مرتبط با این میوه علاوه بر صادرات این محصول هم به صورت تازه و هم به صورت محصولات فرآوری شده، شاهد سودآوری و ایجاد اشتغال در استان خواهیم بود.

*عدم تمایل سرمایه‎گذاران برای ورود به صنایع تبدیلی مرتبط با توت فرنگی مدیر سابق صنایع جهاد کشاورزی گلستان در خصوص نبود صنایع تبدیلی مرتبط با توت فرنگی در گفتگو با خبرنگار فارس از گرگان اظهار کرد: توت فرنگی محصولی است که عمدتأ به صورت تازه خوری انحام می‎شود و تقریبأ جزو کالاهای لوکس گران قیمت است طی این سال‎ها به دلی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جای خالی صنایع تبدیلی برای توت فرنگی گلستان

جای خالی صنایع تبدیلی برای توت فرنگی گلستان